Okulumuz Hakkında

Şanlı İlkokulu
Şanlı Köyü Şanlı İlkokulu Mazıdağı
0482 523 12 88
0
https://sanliilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Bütün öğrencilerin bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onları 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak vizyonumuzdur."

MİSYON

"Bizler, Türk Milli Eğitiminin genel amacını ve temel ilkelerini uygulamak, önce insan anlayışını benimseyen, meslek ahlâk ve anlayışı içinde hareket etmek, okulumuzu eğitim bölgesinin en iyi okulu yapmak, öğrencilerimize öğrenmeyi öğretmek, teknolojiyi tanıtmak ve kullanmak, bilgiyi üretmek ve paylaşmak, toplumun ihtiyaçlarına cevap verecek bireyler yetiştirmek, yolu görmek yolda yürümek, yol olmak için varız

BAŞARILAR

Öğretmen :10
Öğrenci :191
Kütüphane Kitap Sayısı :1000
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Öğretim Şekli

NORMAL ÖĞRETİM

Ders Başlama ve Bitiş

08:40-14:30

YABANCIDIL

İNGİLİZCE

Isınma Şekli

KALORİFER

Servis Bilgisi

Bağlantı

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

MAZIDAĞI İLÇE MERKEZİNE 8 KM UZAKLIKTADIR

Yerleşim Yeri Bilgisi

Şanlı Köyü yol Derik-Mazıdağı yolu üzerinde ve görece büyük bir köydür. Okulumuz da köyün yaklaşık 500 mt içerisinde kalmaktadır. İlkokul ve Ortaokul birleşim eğitim verilen okulumuzda anasınıfı da bulunmaktadır. Ögretmenler Diyarbakır, Mardin´de veya ilçede ikamet etmektedirler. ilcemizde evler genel itibariyle soba ile ısınır. İlçemiz Mardin ve Diyarbakır illerinin tam ortasında yer aldığından haftasonları çok rahat gidiş geliş yapılır.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları